0724566322
Adria Prod Com

Semifabricate din Lemn

Lambriu, dusumea si grinzi lamelare stratificate de calitate inalta.

 • Calitate

  Compania noastra este specializata in producerea atat de lambriuri si dusumea pentru interior si exterior, cat si de grinzi lamelare stratificate si mobilier de gradina din lemn de pin nordic, acesta fiind alegerea ideala pentru produse rezistente de incredere.
 • Experienta

  Cu peste 15 ani de experienta in producerea de semifabricate din lemn pentru orice nevoi, suntem pregatiti sa va oferim cea mai mare calitate de pe piata prin produse de incredere, preturi imbatabile si oferte ideale.
 • Piata

  Producem semifabricate atat pentru piata interna, cat si pentru cea internationala. Preturile prezentate nu includ transportul, insa in schimbul unei taxe acesta poate fi oferit oriunde in Europa.
 • Preturi accesibile

  Produsele noastre va sunt puse la dispozitie la preturi competitive si avantajoase, astfel oferindu-va un raport ideal de pret-calitate. Cu ajutorul ofertelor noastre diverse, va veti putea transforma casa in locul ideal de relaxare, cu un aspect inedit si o rezistenta inalta de-a lungul anilor.
 • Aspect inedit

  Fie ca va doriti cel mai bun lambriu sau sa oferiti casei dumneavoastra un aspect inedit cu ajutorul dusumelei noastre, nu ezitati sa ne contactati la orice ora. Toate produsele noastre sunt fabricate si prelucrate cu o mare atentie la detalii, conformandu-se cu toate normele calitative.
Materiale folosite

Produse Pin Nordic si Frasin

Pinul nordic reprezinta o solutie ideala pentru exterior, avand in structura sa rasinile naturale ceea ce confera o rezistenta ridicata fata de alte produse din aceeasi specie (rasinoase).

Frasinul este un lemn care absoarbe socurile, avand densitate similara cu a stejarului si poate fi folosit ca si dusumea in salile de sport, zone cu trafic intens, etc.

Materialele folosite de catre compania noastra sunt la cele mai inalte standarde, avand o durabilitate indelungata cat si rezistenta la conditiile meteo.

01
Plasarea comenzii
02
Prelucrarea
03
Transportul
04
Receptia produselor
Parerea clientilor

Cateva cuvinte din partea clientilor

Adriana Pop
Client
Recomand cu incredere! Produsele sunt de inalta calitate, foarte bine prelucrate, pinul nordic are un miros si o forma aparte. Firma aceasta este de o seriozitate pe care rar o intalnesti in Romania, termenul de livrare a fost indeplinit la data stabilita, in mai putin de o luna de la comanda produselor. O comunicare foarte buna, de la preluarea comenzii pana la transportul acesteia. Va multumim pentru tot!
Daniel Marcu
Client
Produse de calitate, preț ok.
Nini Antal
Client
Produse de calitate!
Burca Catalin-Iulian
Client

Amabilitate