Despre Noi

Bine ați venit la Adria Prod Com – locul unde pasiunea pentru lemn întâlnește excelența în prelucrare. Suntem o companie dedicată oferirii celor mai bune produse din lemn, combinând tradiția cu inovația pentru a crea soluții durabile și estetice.


Cine Suntem

Cu o experiență de peste 20 ani în industria lemnului, Adria Prod Com se mândrește cu un portofoliu diversificat de produse și servicii. De la deck terasa din lemn impregnat, până la construcții din lemn și soluții personalizate, ne adaptăm mereu nevoilor și dorințelor clienților noștri.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este de a aduce frumusețea naturală și durabilitatea lemnului în casele și proiectele clienților noștri. Ne străduim să oferim produse ecologice, fabricate cu grijă și respect pentru mediul înconjurător, contribuind astfel la un viitor sustenabil.

De ce sa ne alegeți?


Valorile Noastre

Calitate: Folosim doar lemn de cea mai bună calitate, selectat cu atenție pentru a garanta durabilitatea și estetica produselor noastre.
Inovație: Investim constant în tehnologii moderne de prelucrare a lemnului pentru a oferi soluții inovatoare și eficiente.
Sustenabilitate: Respectăm standardele de mediu și promovăm utilizarea responsabilă a resurselor naturale.
Serviciu Client: Credem în relațiile de lungă durată cu clienții noștri și suntem dedicați să oferim un serviciu de excepție, adaptat nevoilor fiecărui client.
Calitate Garantată: Produsele noastre sunt realizate din lemn de cea mai bună calitate, selectat și prelucrat cu grijă.
Servicii Personalizate: Fiecare proiect este unic pentru noi și tratăm fiecare comandă cu atenție și dedicație.
Expertiză și Experiență: Cu ani de experiență în domeniu, avem cunoștințele și abilitatea de a livra rezultate excepționale.
Satisfacția Clientului: Prioritatea noastră este să asigurăm satisfacția deplină a clienților prin servicii de top și suport continuu.

×