Metode de plata

Facturarea

S.C. ADRIA PROD COM S.R.L. va emite catre client factura aferenta produselor comandate pe www.adriaprod.com, precum si pentru orice alte costuri aferente livrarii comenzii, in format fizic, in interiorul coletului sau in format digital, pe adresa de e-mail comunicata de catre client.

In cazul in care clientul doreste ca factura sa fie emisa pentru persoana juridica, acesta va completa in formularul de comanda optiunea “Nume companie, CUI companie” si va completa toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

Modalitatea de plata

Produsele comandate pe www.adriaprod.com pot fi platite prin transfer bancar sau cu cardul online, prin platforma procesatorului de plati online – EuPlatesc. S.C. ADRIA PROD COM S.R.L. isi rezerva dreptul sa solicite plata in avans, in procent de 100% inainte de procesarea si livrarea comenzii.

• Plata prin transfer bancar (OP)

Daca ati ales sa platiti prin transfer bancar (OP), veti primi pe e-mail factura proforma in baza careia puteti achita comanda plasata la banca. Dupa ce va fi vizibila tranzactia in contul S.C. ADRIA PROD COM S.R.L., produsele vor fi livrate catre adresa specificata in formularul de comanda.

• Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

×